ESKÜVŐ A PAJTÁBAN

Álomesküvő zöld helyszínen - legyen a virágos rét szertartásotok színtere!
 
*******************************************************
 
Kedves érdeklödők, a 2021-es esküvői dátumok beteltek! 
 
*******************************************************
 
 2022-es szezon szabad időpontjaival kapcsolatban az alábbi telefonon számon Hegyi Flórát keressétek:
 
A helyszín adottságait, a Pajta méretét és a körülötte levő teret javasoljuk minél jobban kihasználni, emiatt elsősorban a közepes, közepesen nagy és nagy létszámú - 80-120 fős - esküvői megkereséseket várjuk, mivel így gazdaságos mindenkinek. Maximum létszám: 150 fő
Szívesen adunk ajánlatot, melyhez emailben vagy telefonon várjuk érdeklődésedet!
 
A már megvalósított esküvőkről a teljesség igénye nélkül találtok egy-egy rövid beszámolót az  Őrségi 5 érzék házak blogján.
Esküvő a pajtában
 
Miben tudunk mi, az 5érzék vendégházak részéről segíteni nektek? 
 
A legtöbb házasság előtt álló jegyes pár fejében él egy kép, milyennek szeretné látni esküvőjét, milyen legyen a helyszín stílusa, a dekoráció, az ételek, milyen környezetben legyen a szertartás. Egyre gyakoribb igényként merül fel, hogy mindent jó lenne egy helyszínen, a lehető legkevesebb mozgással kivitelezni.
 
Ezekre az igényekre reagálva, a Pajta rendezvényház közelében a csodás, zöldellő mezőn alakítottunk ki a szabadtéri szertartásokhoz egy pavilont. Körülötte fapadokon tudnak kényelmesen leülni a vendégek, létszámtól és a hangulattól függően plusz szalmabálák is rendelkezésre állnak. 
 
Természetes környezet, őshonos kaszáló- gyümölcsösök, csend, mezei virágok, tücskök madarak és nyugalom. És egy több, mint száz éves, 2017-ben felújított és évről-évről folyamatosan bővített, az igényekhez átalakított és technikai felszereltséggel kiegészített lábas pajta vár Titeket kedves ifjú pár.
 
 Mind az őrségi táj, mind a Pajta épület természetessége, a natúr, főképp fából lévő épületelemek, a belső bútorzat semlegessége bármilyen dekorációs lehetőségnek megfelelő alap. 
 
Pajta rendezvényház 150 fő befogadására alkalmas helyszín, változatos módon tudjuk azt az igényeknek megfelelően berendezni. Általában az a döntő elrendezési mód a létszámon felül, hogy az ifjú pár milyen módon szeretné a főasztalt a térben elhelyezni.
E köré szerveződnek a vendégek, a zenekar, dekorációs elemek, a kiszolgáláshoz sükséges eszközök.
 
 
Miért érdemes a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZAT választani?
  • mert összeszokott és lelkes szakemberek végzik a munkát
  • mert a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZAT díjmentesen ajándékozzuk az esküvő lebonyolítására
  • mert elérhető áron bonyolítjuk a rendezvényt
  • mert maximálisan figyelembe vesszük az igényeket és kéréseket a házasulandó féltől
  • mert minőségi szolgáltatást nyújtunk kedvező áron
  • mert odafigyelünk, hogy elégedetten távozzon az ifjú pár az esküvőről, és a nászútra is maradjon pénz.
A célunk az, hogy mind az ifjú pár, mind vendégeik elégedetten távozzanak, és jó hírünket vigyék, ezért  bátran keressetek bennünket, minden részletre, kérdésre szívesen választ adunk.
 
Az ifjú pár szállásán kívül 70 fő részére kínálunk megoldást a helyszínen és közelében, hogy kipihenhessék a lakodalom kellemes fáradalmait. Az ifjú párt ajándék éjszakával lepjük meg, a Kemencés romantika apartmanunkban. Kedvezményes árakkal kedveskedünk a násznépnek.
 
Részletes tudnivalók a szállásról a " szállástípus " fülön megtalálhatóak.
 
Az őrségi kor és kultúra ötvöződik egy friss színekkel átszőtt világgal. A kert pedig a minden napok ételeit és italait is adó gyógynövények és kultúrnövények sokaságával van tele.
 
Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában