ESKÜVŐ A PAJTÁBAN

Zöldesküvő álom helyszínen, álomesküvő zöld helyszínen!
 
Legyen a virágos rét szertartásotok szintere!
Természetes környezet, őshonos kaszáló- gyümölcsösök, csend, mezei virágok, tücskök madarak és nyugalom. És egy több, mint száz éves, 2017-ben felújított és az igényekhez alakított lábas pajta várha a vendégeket!
 
Kérjük, hogy személyes megtekintésre, a részletek egyeztetésére, helyszínbejárásra időpont egyeztetés miatt az alábbi telefonon számon Hegyi Flórát keressék:
 
A már megvalósított esküvőkről igyekszünk egy-egy rövid beszámolóval az  Őrségi 5 érzék házak blogján beszámolni. 
 
Úgy tűnik nyakunkon egy új generáció másfajta értékekkel, másfajta célokkal, környezetbarát szemlélettel. Új hívószavakat ízlelgetünk: slow life, slow food, slow living ( lelassulás, megadni a módját mindennek)
Követendő trenddé vált "A KEVESEBB TÖBB"  és a minél természetesebb esküvő megvalósítása, lehetőleg természetes környezetben. 
 
 
Esküvő a pajtában
 
Miben tudunk mi, az 5érzék vendégház segíteni? 
 
Élete meghatározó napja előtt álló jegyes pár fejében él egy kép, hogy milyennek szeretnék esküvőjüket, milyen legyen a stílusa, a dekoráció, az ételek, hol legyen a szertartás, és persze mindezt milyen helyszínen valósítsák meg.
 
Nálunk, az Őrségben adott mindehhez egy festői hely, mezei virágokkal, ahol minden megvan, hogy esküvőd olyan legyen, mint amiről valaha álmodtál.
Várunk szeretettel Pajta rendezvényházunkban, mely 150 fő befogadására alkalmas helyszín.
A helyszín adottságait, a Pajta méretét és a körülötte levő teret javasoljuk minél jobban kihasználni, így főként a közepes, közepesen nagy és nagy létszámú esküvői megkereséseket várjuk, mivel így gazdaságos mindenkinek. 
 
PAJTA RENDEZVÉNYHÁZ 2017
100 esztendeje épült pajta felújításából 2017-ben megszületett a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZ.
Egyszerűsége és szín semlegessége bármilyen dekoráció megvalósítását lehetővé teszi, így nem kell lemondanod álmaid díszítéséről.
 
Miért érdemes a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZAT választani?
- mert kipróbált lelkes szakemberek végzik a munkát
- mert a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZAT díjmentesen ajándékozzuk az esküvő lebonyolítására
- mert elérhető áron bonyolítjuk a rendezvényt
- mert maximálisan figyelembe vesszük az igényeket és kéréseket a házasulandó féltől
- mert minőségi szolgáltatást nyújtunk elérhető áron
- mert odafigyelünk, hogy elégedetten távozzon az ifjú pár az esküvőről, és a nászútra is maradjon pénz.
Fő a kölcsönös bizalom, bátran keressen fel bennünket és személyesen tájékozódjon!
 
Az ifjú pár szállásán kívül 70 fő részére kínálunk megoldást a helyszínen és közelében, hogy kipihenhessék a lakodalom kellemes fáradalmait. Az ifjú párt ajándék éjszakával lepjük meg, az általuk kiválasztott romantikus szobában. Kedvezményes árakkal kedveskedünk a násznépnek.
 
Részletes tudnivalók a szállásról a " szállástípus " fülön megtalálhatóak.
 
Az őrségi kor és kultúra ötvöződik egy friss színekkel átszőtt világgal. A kert pedig a minden napok ételeit és italait is adó gyógynövények és kultúrnövények sokaságával van tele.
 
Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában Esküvő a pajtában