2017. szeptember 2. Összes bejegyzés
A Balaton VOX kórus zenei tábora az Őrségben.
A kórus 2017.08.27.-én az Őrimagyarósdi Evangélikus templomban énekelt, előtte pár napot vendégházainkban töltöttek és a Pajta rendezvényházban tartották próbáikat.
A kórus vezető karnagy, Koncz Zsuzsannának kedves szavait osztjuk meg.
"Biztosan van vendégkönyvetek, amit elfelejtettem elkérni, hogy írjak bele, mert készültünk már a templomba. Most pótolom köszönetünket a nálatok töltött felejthetetlen napokért.
Szeretettel ölelünk Benneteket , kedves családotokat és valamennyi munkatársaitokat a Balaton VOX Énekkar nevében Balatonboglárról
Koncz Zsuzsanna karnagy"
Balaton VOX kórus Őrimagyarósdon
Remek hely – a Boldogság és nyugalom szigete.
Mi kicsit hangossá tettük próbáinkkal és esti nevetésünkkel, játékainkkal a Pajtát, de a legizgalmasabb közösségi helyet kaptuk, nagyon köszönjük. 23-an voltunk 2017.aug.25.-27. között második kórustáborunkban.
Csodálatos vendéglátásban volt részünk, Vilmos és Csilla igazi házigazdák!
Ötleteik, s a több éve tartó fejlesztések után nagyon izgalmas házakat építettek, s itt minden a természet és ember kapcsolatáról szól. Ehhez csak gratulálni kell és ajánlani mindenkinek, aki igazi kikapcsolódásra vágyik. Meg fogjuk tenni mi is!
 
Vilmos, Csilla és valamennyi velünk kapcsolatba kerülő munkatársnak köszönjük figyelmességüket, a helyi specialitásokat, a finom, felejthetetlen őrségi ízeket.
Legyen erőtök még számos éven át ilyen szinten üzemeltetni a vendégházakat!
 
A 46 tagú vegyeskarból 23 utaztunk a táborba., így megalakult a VOX „minikórus”, akik a fotó szerint is nagyon komolyan vették a felkérést, hogy énekeljenek az evangélikus templomban az istentiszteleten.
A Pajta, amiről szóltam, igazi élményt adó közösségi hely volt számunkra.
 
A templomban a szolgálat közben, négy művet énekeltünk.
 
Balaton VOX kórus Őrimagyarósdon
Balaton VOX kórus Őrimagyarósdon