2017. augusztus 10. Összes bejegyzés
Több dolog miatt is emlékezetes marad számunkra ez az esküvő. Bár nem az első rendezvényt szervezzük és bonyolítjuk, mégis az új helyszín bőségesen ellátott minket megoldandó feladatokkal, izgalmas készülődéssel és persze bizakodással, hogy minden rendben lesz :)
Talán mi magunk sem tudtuk elképzelni hogyan fog életre kelni és mégis autentikus hangulatban megmaradni ez a lábas pajta. Ám, ahogy a fényképeken is látható a menyasszony határozott elképzelései, - melyeket ő maga és barátnője valósított meg, sőt a látványos sikerre tekintettel azóta alapítottak egy dekorációs céget - teljesen összhangban voltak az épület jellegével. A vintage hangulat, a romantikus dekoráció, és a természetes kiegészítők használata kedvelt stílus mostanában.
Az élő zöldek, az őrségi tájra jellemző hortenzia és megannyi természetes megoldás - bízunk benne nem szerénytelenül - egymást erősítették az épülettel.
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
A Pajta rendezvényház így lett varázslatosan szép és életteli ezen a napon, míg ez a stílusú dekoráció is ilyen jellegű épületben, háttérrel, építészeti elemekkel tud látványos és egyedi lenni.
 
Az asztalokon található teljes dekorációt a terítéken kívül, a Pajta falaira kerülő és a térbeli díszeket, valamint a grafikai megoldásokat a VoWonder szakemberei  készítették.
Nem tudunk mást mondani, minthogy imádtuk a dekorációt, mely tökéletesen passzolt a 100 éves pajta hangulatához, és az Őrség természetességéhez. Imádtuk, hogy az előzetes megbeszélések, egyeztetések során mindkét fél részéről jöttek az ötletek, amelyek meg is valósultak. Még egy tavaszi nagy vihar nyomán kidőlt nyírfa ágait mentettük meg, és tettük félre - később még biztos jó lesz valamire alapon. Névtábla és esküvői menütábla tartóvá alakult, öröm volt látni, hogy újra életet kaptak az új funkció által.
Imádtuk kis falunkban, az Őrimagyarósdi Várdombon felállított dekorációt, mely a szabadban tartott szertartás méltó kiegészítése és pompás fotós háttér lett. És természetesen imádtuk, hogy a kidobás elől megmentett szekeret hónapok óta őriztük, csiszoltuk, majd edzett üveg lapot vágattunk bele, hogy a rendezvények során tálalási lehetőségként funkcionáljon, csodásan mutatott rajta a színes salátabár. 
 
A szív, mint az esküvői dekorációkban hagyományosan megjelenő elem itt is több formában jelen volt. A gerendákra apró lampionos fényfűzérek kerültek, így az esti hangulatvilágítás is nagyon látványos lett. A pajtába régi szekér kerekből elkészültek korábban a lámpák, ezeken csodásan mutattak a zöld borostyánágak és a textil szalagok. 
Napot óta tartó kánikulai meleg volt, így az előre egyeztetett menüsor elkészítésén túl az egyik legnagyobb feladat számunkra a folyamatosan hidegen tartott frissítőkről való gondoskodás volt. Természetesen a hűtők teljes kapacitással üzemeltek, de bevetettünk még pár ötletet :) Előző nap a rendelkezésre álló összes jégkockatartóba és egyéb műanyag edényekbe jeget készítettünk, ezeket tettük a szertartás idején egy nagy teknőbe. A teknőbe a jégkockák közé pedig a gyorsan kézbe vehető frissítő italokat helyeztük el. Szintén a meleg miatt jött az ötlet, a képen látható esőztető kapura. Mondhatni szinte kivétel nélkül mindenki szívesen sétált át rajta a Pajtához érkezve. 
 
Nem győzzük megköszönni a bizalmat, számunkra is igazi ünnep volt ez a hétvége, még ha másként is mint az ifjú párnak. Megvalósult egy vágy, új életre kelt egy 100 éves épület sok-sok egyedi ötlettel tarkítva. Bízunk benne még sok-sok remek rendezvényt tudunk itt szervezni, esküvői helyszínnek biztosítani. 
 
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában
Vintage hangulatú esküvő a Pajtában