PAJTA RENDEZVÉNYHÁZ Őrimagyarósdon

2017 év nyarán felavattuk Pajta rendezvényházunkat, mely 150 fő befogadására alkalmas.
 
Partnertalálkozók, csapatépítő tréningek, céges bulik, családi napok, esküvők, baráti rendezvények helyszinéül ajánljuk PAJTA RENDEZVÉNYHÁZUNKAT.
 
Miért érdemes minket és a Pajta Rendezvényházat választani Őrimagyarósdon? 
- tapasztalt és lelkes szakemebrek végzik a munkát
- a Pajta Rendezvényházat díjmentesen ajándékozzuk a rendezvény lebonyolítására
- elérhető árakat biztosítunk
- maximálisan figyelembe vesszük az egyedi igényeket és kéréseket
- mínőségi szolgáltatást nyújtunk elérhető árakon
- odafigyelünk arra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak rendezvényeinkről
 
Az 5érzék házak szállásainkon 70 fő részére szállást tudunk biztosítani. 
 
A csoportoknak extra kirándulás kísérő is jár. Az Őrséget és a szomszédos Ausztria és Szlovénia közeli környékét kevesen ismerik jobban, mint a házigazda. Így nem kell keresgélni a zegzugos vidéken, csak élvezni a rejtett kincsek varázsát!
 
Céges rendezvények

Céges rendezvények festői környezetben az Őrségben

Csapatépítő tréning, esküvő, céges rendezvény, illetve csoportos szállás igénybevételével kapcsolatban kérjen egyedi ajánlatot telefonon vagy emailben! 

 

 BOLDOGSÁGBARÁT SZÁLLÁS, BOLDOGSÁGBARÁT VENDÉGLÁTÁS

 

 A céges rendezvényeken ügyfelek, partnerek, kollégák találkozhatnak egymással. Az ok lehet egy csapatépítés, egy közös kiruccanás, továbbképzés, workshop vagy éppen családi nap is. Mindegyikben közös, hogy a résztvevők egy formálistól eltérő, kötetlenebb környezetben, oldottabb hangulatban vesznek részt az eseményen. Civilben találkozni a kollégákkal azzal az előnnyel jár, hogy ki lehet lépni az iroda, a tárgyalók falai közül és együtt csinálni valami szórakoztatót.

Őrségi 5 érzék házaink szeretettel várják azon vállalkozásokmegkeresését, akik természetközeli környezetben, barátságos, családias hangulatban szeretnék céges rendezvényeiket megtartani.

Pajta Rendezvényházunk rusztikus hangulatú épület, ami egyszerre nagyobb létszámú csoport befogadására is képes. A nálunk töltött időt igény szerint hagyományőrző, a vidéki élet sajátosságait megidéző, szórakoztató programokkal igyekszünk kitölteni. Túrák, főzés, gyógynövény ismeret, tánc, számháború várja a céges rendezvények résztvevőit, mindez idilli környezetben Őrimagyarósdon az Őrségi 5érzék házakban

 
Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények Céges rendezvények